Palvelut

Vahvuutenani on koulutus sekä erityisosaaminen (NDT, Bobath) sekä yli 20 vuoden työkokemus erilaisten lasten ja nuorten kuntoutuksesta. Minulla on erityisosaamista liikunta- ja monivammaisten, aistivammaisten, kehitysviiveisten ja –häiriöisten lasten terapiasta. Kuntoutan myös aikuisasiakkaita. Tarvittaessa käytän yhteisen kielen löytämiseksi apunani tukiviittomia eli puhetta tukevaa kommunikointia. Tällä tavoin asiakas voi saada toiminnasta tietoa useamman eri aistin välityksellä. Kehitän itseäni jatkuvasti työssäni mm. seuraamalla alan kehitystä ja osallistumalla koulutuksiin.

Terapiapalvelut

Annan yksilöterapiaa, joka voi olla joko pitkäkestoista tai jaksottaista. Kirjoitan terapiasta palautteen aina tarpeen mukaan, joka tapauksessa aina ennen osastojaksoa / lääkärissä käyntiä.

Minulla on tarvittaessa mahdollisuus toteuttaa terapiaa moniammatillisesti (yhteisterapiana esimerkiksi toiminta- tai puheterapeutin kanssa). Annan myös yksilöllistä allasterapiaa Valkeakosken uimahallissa.

Asiantuntijapalvelu

Asiantuntijapalvelu sisältää mm. ohjausta ja neuvontaa kuntoutustyöryhmissä, konsultaatiota kollegoille, muille ammattiryhmille, päiväkodeille tai kouluille.